Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoordt op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen? Ga dan naar contact.

Voetbaldoeltje verzending

Wat zijn de verzendkosten?

  • De verzendkosten voor Nederland zijn €4,95 incl. BTW per bestelling .
  • De verzendkosten voor Belgie zijn €6,45 incl. BTW per bestelling.

Met welke partij verzenden jullie?
WIj werken samen met DHL en PostNL.

Waar leveren jullie?
Wij leveren onze producten in heel Nederland & Belgie.

Wat is de levertijd?
Als u uw bestelling op een werkdag  voor 17.00 uur plaatst heeft u het meestal de volgende werkdag in huis. Wij hebben 90% van alle producten ruim op voorraad.

Betaling aan Voetbaldoeltjes.nl

Hoe kan ik bij jullie betalen?
U heeft bij ons de keus uit 2 betalingsopties.

iDeal
Via iDeal kunt u kiezen uit de grotere banken in Nederland om een realtime betaling uit te voeren via telebankieren dankzij een beveiligde verbinding.

Vooruitbetalen per bank
Betaald u liever niet via iDeal, kan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Multistores op NL38 INGB 0006 6602 29.

Overboeking vanuit het buitenland
Bent u woonachtig in het buitenland en wilt u een bestelling plaatsen in onze webwinkel, dan kunt u kiezen voor de optie 'vooruitbetalen' en het orderbedrag overschrijven naar onze bankrekening met de volgende gegevens:

IBAN/SEPA Nummer: NL38 INGB 0006 6602 29
BIC Nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING

Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay voert voor Voetbaldoeltjes.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Voetbaldoeltjes.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 15,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150,00 Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Klachten

Klachten zien wij als uitdagingen om u alsnog tevreden te krijgen. Dus heeft u een klacht over ons, stuur dan een bericht via contact inclusief ordernummer, besteldatum en uitgebreide klachtomschrijving. Wij reageren binnen 2 tot 6 werkdagen.

 

Retouren

U heeft 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen dan ook de gerekende bezorgkosten terugstorten. Mocht het artikel gebruikt of in niet orginele verpakking teruggezonden worden vervalt dit.

Indien er sprake is van een gebrek, dan is het product non-conform. In dit geval heeft u 2 maanden tijd om het gebrek te melden bij ons, ingaande op de dag van ontvangst van het product en/of het product retour te sturen. 

U stuurt het pakket met pakbon en reden retour naar:
Multistores.nl
Expansie 47
​​​​​​​8316GB Marknesse