Exit Kickback large

Fabrikant
Exit
Artikelnummer
DT.43.03.10.00
Barcode
8718469460731
Collectie
Kickbacks
Afmeting
124 x 124 cm
Levertijd
1-3 Werkdagen

- +

€ 159,00 € 144,95

Voetbaldoeltjes.nl

Exit Kickback large

Kickback large

Handige kickback voor thuis of op de vereniging? Dan is deze Exit Kickback large zeker iets voor u! Deze kickback is gemaakt van zwart metaal met een stevige rand van PVC met een sterk net ertussen. Hierdoor hebt u jarenlang plezier van uw kickback! Deze kickback heeft een afmeting van 124 x 124 centimeter en heeft een instelbare hoek van 35 tot 90 graden in tien stappen! Door het elastiek komt de bal met hoge snelheid tegen de kickback waardoor het een goede manier is om te trainen voor divers sporten, zowel thuis als op een sportvereniging!

 

Bestel de Exit Kickback large vandaag nog en u hebt de kickback de volgende werkdag al in huis!

 

De Kickback bij u thuis

Deze kickback is gemaakt van zwart metaal met een stevige PVC rand en een sterk net waardoor de kickback jarenlang mee zal gaan. De kickback is een uitstekend hulpmiddel tijdens trainingen, bijvoorbeeld voor voetbaltrainingen om te leren passen, schieten, aannemen, keepen en koppen, voor volleybaltrainingen om te leren slaan, ontvangen en passen, voor handbaltrainingen om te leren gooien, vangen en keepen en voor waterpolo trainiongen om te leren gooien vangen en keepen. Doordat deze kickback zo veelzijdig is mag hij eigenlijk bij geen enkele sportvereniging ontbreken!

 

Over voetbaldoeltjes.nl

Voetbaldoeltjes.nl is gespecialiseerd in diverse soorten voetbaldoeltjes voor jong en oud! U vindt bij ons dan ook een uitgebreide collectie voetbaldoeltjes in diverse soorten en maten. Ook verkopen wij voetbaldoeltjes die zeer geschikt zijn voor profspelers! Onze collectie voetbaldoeltjes groeit nog steeds dus neem geregeld een kijkje!