Rebounder voetbal

Rebounder voetbal

Wil je jouw passen of koppen beter ontwikkelen? Of ben je op zoek naar een stevige kickback voor op de vereniging? Bij ons vind je de stevigste rebounder voetbal doeltjes die jarenlang meegaan! Een rebounder, ook wel kickback genoemd, is een ideaal hulpmiddel tijdens voetbaltrainingen om te leren passen, schieten, aannemen, keepen en koppen. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte rebounder voetbal online!

Kickback rebounder voetbal

Schiet of gooi de bal tegen het zwarte elastiek van de kickback rebounder en de voetbal zal met een verrassende snelheid terug worden gekaatst! Hierdoor kunnen voetbalskills op een leuke én handige manier worden getraind. Daarnaast is een kickback rebounder ook ideaal om te oefenen met vangen, aannemen of terugslaan van de bal! Door het handige formaat en de goede kwaliteit zijn onze kickback rebounder voetbal ook geschikt voor gebruik op sportverenigingen.

Exit kickback rebounder

Of je nu voor jezelf of voor je kind op zoek bent naar een kickback rebounder, met een Exit kickback rebounder haal je altijd langdurige kwaliteit in huis! Deze zijn bij ons namelijk verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van stevig materiaal. Het frame is gemaakt van zwart metaal afgedekt met een stevige PVC rand en een hoogwaardig net. Door de instelbare hoek kun je zelf instellen hoe haaks je de Exit kickback rebounder neer wilt zetten! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in voetbaldoeltjes voor jong en oud! In ons uitgebreide assortiment vind je altijd het perfecte voetbaldoeltje!

Rebounder voetbal kopen

Bij ons kun je een rebounder voetbal kopen van de beste kwaliteit voor in de tuin of voor gebruik op de vereniging. Daarnaast is de rebounder niet alleen te gebruiken voor het oefenen van voetbalvaardigheden, maar ook om andere balsport technieken te ontwikkelen. Zoals bij volleybal en handbal te oefenen met opslaan, gooien, vangen en keepen. Welke balsport er ook beoefend wordt, bij ons kun je een rebounder voetbal kopen om mee te spelen of om serieus te trainen. Je kunt een rebounder voetbal online kopen, waarbij je direct profiteert van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering. Je ontvangt jouw rebounder voetbal de volgende werkdag al in huis!