Voetbaldoel Klein Set Van 2

Fabrikant
Angel Sports
Artikelnummer
ED.42319
Barcode
8711252423197
Collectie
Voetbaldoeltjes
Afmeting
78 x 56 x 45 cm
Materiaal
Kunstof
Levertijd
1-3 Werkdagen

- +

€ 21,50

Voetbaldoeltjes.nl

Voetbaldoel Klein Set Van 2

Voetbaldoel klein set van 2

Voetbaldoel klein voor in de tuin? Dan is deze voetbaldoel klein set van 2 zeker iets voor u! Dit voetbaldoel is door zijn afmeting en gewicht ideaal voor de kleine voetballer. Het voetbaldoel heeft een afmeting van 78 x 56 x 45 centimeter en is eenvoudig in elkaar te zetten. Dankzij het kunststof frame is het voetbaldoel makkelijk te verplaatsen waardoor uw kleine voetballer jarenlang plezier zal hebben van dit voetbaldoel!

Bestel het Voetbaldoel klein set van 2 vandaag nog en u hebt het voetbaldoel de volgende werkdag al in huis!

Het voetbaldoel bij u in de tuin

Dit voetbaldoel heeft een afmeting van 78 x 56 x 45 centimeter en is gemakkelijk in elkaar te zetten. U klikt eenvoudig het frame van het voetbaldoel in elkaar om vervolgens het net te bevestigen. Het voetbaldoel is binnen 10 minuten opgezet.

Over voetbaldoeltjes.nl

Voetbaldoeltjes.nl is gespecialiseerd in diverse soorten voetbaldoeltjes voor jong en oud! U vindt bij ons dan ook een uitgebreide collectie voetbaldoeltjes in diverse soorten en maten. Ook verkopen wij voetbaldoeltjes die zeer geschikt zijn voor profspelers! Onze collectie voetbaldoeltjes groeit nog steeds dus neem geregeld een kijkje!