Voetbalnet

Voetbalnet

Ben je op zoek naar een los voetbalnet of een reserve net? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze webwinkel vind je verschillende losse voetbalnetten van hoge kwaliteit in diverse afmetingen. Heel handig wanneer jouw voetbalnet door het vele gebruik versleten is of je een extra net mee wilt nemen op vakantie. De netten uit ons assortiment zijn vervaardigd van stevige materialen als polyester en nylon en zijn geschikt voor doeltjes van verschillende afmetingen!

Voetbalnet 3 x 2 meter

Heb je zelf een groot voetbaldoel? Dan kun je bij ons een voetbalnet 3 x 2 meter bestellen als reserve net of ter vervanging van het huidige net. Je kunt het net heel eenvoudig aan je eigen voetbaldoel monteren en door het stevige materiaal gaat het voetbalnet 3 x 2 meter lang mee. Let er wel op dat het voetbalnet door een volwassene aan het doel wordt bevestigt. Tevens vind je bij ons voetbalnetten die tevens kunnen worden gebruikt als multifunctioneel sportnet. Je kunt deze netten instellen op drie standen, waardoor je het net naast voetbal ook kunt gebruiken voor tennis, badminton of volleybal. Door het net-span-systeem blijft het net mooi strak staan!

Voetbalnet kopen

Bij ons kun je een online een voetbalnet kopen, waarbij je profiteert van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering. Omdat wij alle netten grotendeels op voorraad hebben, kunnen deze direct worden verzonden. Dit betekent dat je jouw voetbalnet de volgende werkdag in huis kunt verwachten! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten voetbaldoeltjes voor de allerkleinsten tot profspelers! Ook voor een voetbalnet kopen ben je daarom bij ons aan het goede adres.